Doe mee

Help mee om Equal Pay Day zo groot mogelijk te maken!

Wil je helpen om zo veel mogelijk mensen in actie te laten komen rond equal pay day? Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van alle manieren waarop je kunt bijdragen.r

1. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op social media

Zo blijf je op de hoogte over het laatste nieuws over Equal Pay Day. Vergeet ook niet om onze content te delen met je netwerk om zo ook je vrienden en collega’s te inspireren!

2. Stuur (anoniem) een mail aan je werkgever over de loonkloof

Wist je dat werkgevers wettelijk verplicht zijn om mannen en vrouwen gelijk te belonen voor gelijkwaardig werk? Helaas is er nog niet veel transparantie over salarissen. Je kunt je werkgever, HR-afdeling of Ondernemingsraad vragen om informatie. Als we dit massaal doen, voeren we van onderaf druk uit om de loonkloof te publiceren en te dichten.

3. Deel ons materiaal online en met collega’s

In deze toolkit vind je kant-en-klaar materiaal om te delen. Van antwoorden op de meest gestelde kritische vragen tot graphics voor alle populaire social media kanalen.

4. Doe een donatie

Wij zijn een onafhankelijke organisatie zonder subsidies, gerund door vrijwilligers. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken kunnen we alle donaties gebruiken!

5. Meld je aan als vrijwilliger

Wil je meehelpen in het groot maken van Equal Pay Day? Meld je aan via dit formulier.